Zaterdag a.s. is een bijzondere wedstrijddag voor WSV Volleybal. Zowel onze heren als onze dames spelen gelijktijdig een thuiswedstrijd: Volleybal Super Saturday. Meisjes B speelt die dag een uitwedstrijd in Wijhe, maar is na afloop meer dan welkom!

Dit vormt een mooie aangelegenheid om er tezamen met onze leden een mooie middag/avond van te maken. Naast dat we op gepaste wijze afscheid willen nemen van het oude Bestuur (Co Brummel, Wil Dekker, Jan-Peter Brons en Alina Huisman), willen we ook kort onze sponsoren in het zonnetje zetten. Zij zijn belangrijk voor WSV Volleybal!

Na afloop van de wedstrijden willen we graag met onze sponsoren, leden, familie en vrienden samen genieten van een hapje en een drankje in onze sportkantine en er een bescheiden feestje van maken.

Om op voorhand de animo te inventariseren, ontvang je een separate e-mail met daarin de vraag of en met hoeveel personen (volwassenen / kinderen) je komt. Om dit samenzijn mogelijk te maken, vragen we een kleine vergoeding per persoon. Deze staat ook vermeld in de e-mail.

Eindelijk kunnen we ons verenigingsgevoel weer eens samen nieuw leven inblazen! Jij komt toch ook!? Tot zaterdag 19 maart, tot Super Saturday!

Met sportieve groet,

Het Bestuur (Karin, Lisette en Jeffrey)