Uitnodiging Jubelfeest zondag 26 juni

,

Tijdens het WSV Jubelfeest op zondag 26 juni zetten we de jubilarissen in het zonnetje en openen we de vernieuwde kantine met een zomerBBQ!

Helaas hebben we de afgelopen twee jaar geen fysieke nieuwjaarsbijeenkomst kunnen vieren voor de leden van omnisportvereniging WSV. Dat wil zeggen dat we helaas ook nog geen moment hebben gehad waarop we de jubilarissen in het zonnetje konden zetten. Daarom organiseren we nu het WSV jubelfeest! Een feestelijke receptie waar we stilstaan bij al onze leden die een jubileum vieren. Ook blikken we kort terug op de afgelopen twee jaar, maar kijken we vooral weer vooruit naar een zonnige toekomst. Een waarbij we elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten op ons mooie sportcomplex met een vernieuwde kantine!

We nodigen alle leden van WSV van harte uit voor dit Jubelfeest. Vier jij met ons mee?

Voor wie: WSV-leden

Datum: Zondag 26 juni

Tijd: 14.30 – 19.00 uur

Locatie: WSV, Voorwaarts 450

Tickets: hier aanmelden vóór 18 juni

.avia-image-container.av-l42sqtec-45b487f1ea16b54cba150a0b1881bba3 .av-image-caption-overlay-center{
color:#ffffff;
}