Rabobank Clubsupport: STEM OP WSV!

,

Ook dit jaar doet WSV weer mee met de Rabo ClubSupport actie. Alle mensen die een rekening hebben bij de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op clubs in Apeldoorn en omgeving voor financiële ondersteuning van een duurzaam doel. Vorig jaar hebben we 156 stemmen ontvangen. We gaan dit jaar natuurlijk voor meer stemmen! Help jij mee?
Lees hieronder welk doel wij als omnisportvereniging hebben gekozen en waarop jij kunt stemmen!

Ons doel

Om het complex te verduurzamen willen we zonnepanelen plaatsen. Op deze manier werkt WSV mee aan een duurzame toekomst. Zo kunnen we maatschappelijk verantwoord blijven sporten! Het sluit mooi aan bij onze overige maatschappelijke en duurzame doelstellingen, zoals LED verlichting in de zaal en rondom de velden, energiezuinige apparatuur en waterbesparende oplossingen. Lees hier meer!

Stemmen

Vanaf 5 t/m 25 september kan jij op WSV stemmen. Dit doe je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Je mag drie stemmen uitbrengen op jouw favoriete deelnemers die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dus stem op WSV! Deel dit zoveel mogelijk binnen je eigen afdeling. 

STEM HIER OP WSV

Vanaf 3 oktober is de finale uitreiking en horen we welke financiële ondersteuning we als WSV krijgen.

Over Rabo ClubSupport 

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/clubsupport.avia-image-container.av-l7uxkacl-2b3fe0f08947fe7a511e381bb06b3dd0 .av-image-caption-overlay-center{
color:#ffffff;
}